Agdersveis - en langsiktig og lønnsom samarbeidspartner
15907
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15907,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Vi er en langsiktig og lønnsom samarbeidspartner

Agdersveis er en kompetansebedrift med høyt fokus på kvalitet, konkurransedyktige priser og stor leveringsdyktighet. Det gjør oss til en langsiktig og lønnsom samarbeidspartner.

Gjennom snart 50 år har Agdersveis tilbudt mekaniske tjenester til industrien, både landbasert og offshore. Samtidig med at behovene har endret seg i markedet, har vi tilpasset våre tjenester og utviklet oss sammen med våre kunder. Utleie av kompetanse er et resultat av denne tilpasningen. Vi sørger for rett mann på rett plass, og utgjør således en viktig ressurs for våre kunder.

Har du et behov, finner vi en løsningene sammen!

Ved å knytte til oss denne fagkunnskapen i markedet, har det samtidig tilført oss unik kompetanse i vår produksjonslinje – både lokalt og ved vår moderne fabrikk i Litauen. Det gjør at vi kan skreddersy løsninger for våre kunder på kort varsel. I sum har dette gjort oss til en naturlig og langsiktig samarbeidspartner for en rekke anerkjente selskaper, både ved å levere kvalifisert kompetanse og mekaniske tjenester.

Vi tar ansvar

HMS skal og er en naturlig og godt innarbeidet del av bedriftskulturen i Agdersveis, og vi jobber alltid etter en visjon om null skader på personell og materiell. I tillegg er vi opptatt av miljøet i alt vi foretar oss.

Sertifikater og
dokumentasjoner

I Agdersveis har vi høyt fokus på kvalitet.

Sertifikater

Rokvelas, faktainformasjon