Agdersveis - allsidig mekanisk produksjon og høy kvalitet
17229
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17229,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Allsidig mekanisk produksjon til konkurransedyktige priser og høy kvalitet

Søker din bedrift en solid og dyktig mekanisk underleverandør? Vi påtar oss allsidige mekaniske produksjonsoppdrag til konkurransedyktige priser og høy kvalitet. Vi har alltid hatt evnen til å ”kaste oss rundt” ved hasteoppdrag, og kan tilby svært korte leveringstider der det er behov for det.

Vi leverer både standardprodukter og skreddersøm til markedet, og kan også bistå i utviklingsprosessen fram mot et ferdig produkt.

Fellesnevneren for våre produkter er at både funksjonalitet og design blir ivaretatt på beste måte av erfarne og høyt kompetente fagarbeidere, og at vi sammen med våre kunder finner de optimale løsningene.

Produksjon
i Litauen

Vår datterbedrift i Litauen har en meget velutrustet maskinpark med bl.a. 9 stykk  CNC maskiner samt utstyr for dreiing, fresing, boring, brenning, plate- og sveisarbeid. Vi kan også varmegalvanisere og produsere i rustfritt og syrefast stål. I Litauen har vi bygget opp kompetanse på produksjons- og logistikksystemer som tilfredsstiller de strengeste krav til kvalitetssikring og logistikk, og kan levere allsidige produkter til svært konkurransedyktige priser.

 

Eksempler:

  • Trapper og gangveier
  • Konstruksjoner til bygg og anlegg
  • Festemateriell til tele/mobil installasjoner
  • Syrefaste produkter til offshore
  • Fundamenter og konstruksjoner til samferdsel